Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels al volop bezig en de eerste competitiewedstrijden zijn achter de rug. We zijn blij om onze spelers opnieuw in actie te zien op het veld, maar terwijl zij zich voorbereidden op het nieuwe seizoen, heeft de club de voorbije zomer niet stilgezeten. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een aantal belangrijke investeringen om ons voetbalcomplex verder te verbeteren en te verduurzamen.

Allereerst hebben we geïnvesteerd in nieuwe duurzame LED-verlichting voor zowel het A- als het B-terrein. Vorig jaar hebben we de verlichting op het C-terrein al verled en met deze nieuwe aanpassingen kunnen onze spelers in optimale omstandigheden trainen en verminderen we tegelijkertijd ons energieverbruik.

Daarnaast hebben we ook geïnvesteerd in een nieuwe warmwaterinstallatie. Onze kleedkamers en kantine zijn nu voorzien van een moderne en efficiënte installatie, waardoor warm water altijd beschikbaar is voor onze spelers na de trainingen en wedstrijden. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort, maar ook aan de duurzaamheid van onze faciliteiten.

Naast deze infrastructurele vernieuwingen zijn we ook trots op de erkenning die we eerder dit jaar ontvingen voor onze jeugdwerking. Double Pass voerde een grondige doorlichting uit van onze jeugdwerking, met als resultaat een bronzen ster. Deze erkenning toont aan dat onze inspanningen op het gebied van jeugdopleiding lonen, en we blijven werken aan het verder ontwikkelen van jong talent binnen de club.

Deze investeringen en erkenningen zijn mogelijk gemaakt dankzij de voortdurende steun van ouders en sympathisanten tijdens activiteiten, dankzij subsidies en ook dankzij de genereuze ondersteuning van onze sponsoren. Zonder deze steun zouden deze verbeteringen niet mogelijk zijn geweest, en daarvoor zijn we heel dankbaar.

Met deze investeringen willen we ervoor zorgen dat VK Jong Geraardsbergen sterk blijft groeien en een solide basis biedt voor de toekomst. Onze focus ligt niet alleen op het verbeteren van de infrastructuur, maar vooral op het blijven investeren in onze jeugdwerking en het ontwikkelen van jong talent. We blijven bouwen aan een club waar spelers van alle leeftijden zich kunnen ontwikkelen en hun passie voor voetbal kunnen uitdragen.